SAKARYA / KAYNARCA - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

0(264) 871 3161
Adres
KONAK MAH. DR. HASAN AKGÜN BUL. MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ KAYNARCA ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 2A KAYNARCA / SAKARYA
Vizyon
Kendini geliştiren ilerisini gören,milli değerlerine bağlı,ahlaklı,çalışkan kişiler yetiştirmek,öğrenci velilerine ve halka sosyal kültürel faaliyetlerle katkı sağlamak olağan görev ve egitim-öğretim çalışmalarımızın dışında,etkili bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak,etkili bir veli-okul-çevre işbirliği oluşturmak,iyi bir öğretmen- öğrenci – veli iletişimi sağlamak,aksayan ve çalışmaların verimli olmasını etkileyen olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışacağız.
Misyon
Türk Milli Egitiminin ve Ilkögretimin genel amaçlarini gerçeklestirmek,anayasada ifadesini bulan Türk Milliyetçiligine bagli,vatanini milletini seven,örf,adet,gelenek ve göreneklerine,dini ve milli degerlerine bagli çagin gerektirdigi bilgi ve kültüre sahip insanlar yetistirmek.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Kalorifer - Doğalgaz
Sakarya merkeze minibüs. Her 30 dk.
DR.Hasan Akgün Bulvarı NU:1 5460 Kaynarca - SAKARYA
Okulumuz ilçe merkezinde, Sakarya merkeze - 34 km