SAKARYA / KAYNARCA - Atatürk Ortaokulu

Mrt

"Dünya Pi Günü", matematik bilimcileri arasında Pi sayısının yaklaşık değerinin 3,14 olmasından dolayı 14 Mart tarihinde kutlanan ve bayram olarak kabul edilen gündür. Okulumuzun 5/A sınıfında Matematik Öğretmenimiz Fatma Oğuz MARAL tarafından Dünya Pi Günü etkinlikleri kapsamında pi sayısını ezberleme ve pi sayısı tasarlama yarışması düzenlendi. Fatma Öğretmenimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimiz Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi ve Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ettiler. Misafirperverliklerinden dolayı Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi ve Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi idareci,öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımızca başlatılan,İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen 'Dilimiz Zenginlikleri Projesi' kapsamında hazırladığımız sergimizin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Mehmet HARBİ ve Şube Müdürlerimiz Sn.İbrahim KARAŞAHİN ve Sn.Recep BORLUKÇU'nun katılımlarıyla gerçekleştirdik.
Katkılarından dolayı başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Komedi saatimiz eğlenceli şekilde okulumuz da yapıldı.

Mrt

ÇEDES PROJESİ kapsamında Cedit Cami İmam Hatibi Murat Köksal Hocamız ile Şubat ayı değeri olan 'Sabır' konusu ile ilgili okulumuzda söyleşi gerçekleştirildi.
Katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Hayallerini şampiyonluk süsleyen, kalbi @sakaryaspor ’la atan, yeşil siyah sevdalısı  #NehrinÇocukları Kaynarca Atatürk Ortaokulu olarak @Sakaryaspor 'umuzu desteklemek için her zaman yanında olacağız.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ "ANLAMINI BUL ETKİNLİĞİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERLE EĞLENCELİ BİR ETKİNLİK YAPILDI.

Ock

Hem  araba yaptık eğlendik hem de enerji dönüşümlerini daha iyi kavradık.. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenize teşekkür ederiz

Ock

5/A Sınıfıyla yaptığımız maya mantarlarının varlığını gösteren deneyimiz.

Mayalı hamurlarımızın neden kabardığını balonların şişmesiyle daha iyi kavradık.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenize teşekkür ederiz.

1. ÜLKE GENELİ SINAV EVRAKLARININ TESLİM ALINACAĞI TARİH 25.12.2023 PAZARTESİ

2. İL GENELİ SINAV EVRAKLARININ TESLİM ALINACAĞI TARİH 27.12.2023 ÇARŞAMBA

3. SINAV EVRAKLARININ SAKARYA ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİNE TESLİM EDİLECEĞİ TARİHLER.

(Her bir sınavın evrakları sınavın yapıldığı gün teslim edilecekƟr. Tarihler aşağıda belirƟlmişƟr.)

a. ÜLKE GENELİ ORTAK YAZILI SINAV EVRAKLARININ TESLİM TARİHLERİ 6. Sınıf Türkçe ve 6. Sınıf MatemaƟk sınavlarına ait evraklar, 26 Aralık 2023 tarihinde teslim edilecekƟr.

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyaƨ, 9. Sınıf MatemaƟk sınavlarına ait evraklar 27 Aralık 2023 tarihinde teslim edilecekƟr.

b. İL GENELİ ORTAK YAZILI SINAV EVRAKLARININ TESLİM TARİHLERİ 7. Sınıf Fen Bilimleri sınavına ait evraklar 28 Aralık 2023 tarihinde teslim edilecekƟr. 10. Sınıf MatemaƟk sınavına ait evraklar 29 Aralık 2023 tarihinde teslim edilecekƟr.

4. Sınav kolileri ilçelerdeki İlköğreƟm ve OrtaöğreƟm okullarının her biri için ayrı ayrı hazırlandığından teslim alacak araçların kapasitelerinin uygunluğuna dikkat edilmelidir

Dilimizin Zenginlikleri Projesi tüm hızıyla okulumz da devam ediyor.

Futbol Takımımız "Okul Sporları Futbol Turnuvasında" il 4'Üncüsü oldu

Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kübra KARAGÖZ olmak üzere okul takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Haftasonları okulumuzda gerçekleştirilecek olan destekleme ve yetiştirme kursları kurs programı belirlendi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi sona erdi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'nün düzenlediği "Bir İlahi, Bir Türkü- Yarışması"nda, İlçe 1. si olan 6.sınıf ilahi grubumuz ve İlçe 2. si olan 7.sınıf Türkü grubunuz plaketlerini, gruplarımızı çalıştıran emektar öğretmenlerimiz 'Teşekkür Belgeleri'ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet HARBİ'den aldılar.Başta emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür eder,dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.